Informativni list za Kolovoz 2020

Poštovani članovi!

Obzirom da se problemi sa corona krizom nastavlja, sastanci članova srijedom u Trakošćanskoj 24 i dalje se odvijaju uz mjere opreza samo za opće potrebe bez zadržavanja od 18.00 do 19.00 sati.
Umjesto izleta u Sloveniju radi loše prognoze, odnosno ružičaste zone prema Hrvatskoj, organiziraju se izleti u Jablanac i Gorski kotar. Za izlet u Jablanac prednost će, radi ograničenog broja noćenja u planinarskom domu u Jablancu imati sudionici koji su se prijavili i uplatili akontaciju za izlet u Sloveniju i to sa prijavom do 29.07. kako bi na vrijeme mogli popuniti bus ostalim zainteresiranim članovima.
Ostaje organizacija izleta u Jablanac za djelatnike MIV-a 29. i 30.08.
Izlet u Liku 8. i 9. kolovoza organizira se automobilima.
Radi krize sa virusom i loše daljnje prognoze predviđeni Dan planinara MIV-a neće se održati.
Svake nedjelje i dalje se održavaju izleti akcije “Svaki tjedan izlet jedan” sa okupljanjem zainteresiranih kod hotela “Turist” do 8.00 sati nakon čega se određuju grupe i destinacije ovisno o željama te težini i duljini hodanja. Prijevoz automobilima. Sutra, nedjelja, 26.07. organizira se odlazak na pohod “Kretanje – zdravlje” od Ivanca na vrh Ivančice uz alternativu prijevoza automobilima na vrh ili rekreacija na izletištu “Jarki” i odlazak do potoka Šumi za sudionike kojima je pješačenje na Ivančicu prevelik zalogaj.

Na linku možete pogledati i preuzeti (za tisak u PDF-u) Info list za mjesec veljaču.

O programima izleta i ostale informacije pratite na Vašoj internet i Facebook stranici!