Pojedinačno prvenstvo Hrvatske u orijentaciji kategorija Sprint – 2016.

Poštovani članovi!

Nakon uspješnog 9. planinarskog Špancir pohoda, u subotu, 15. listopada čeka nas organizacija još jedne značajne akcije.

Našem Društvu je povjerena čast da u suradnji sa orijentacijskim klubom “Ivan Merz”, za koji se natječu naši članovi orijentacijske sekcije, organizira POJEDINAČNO PRVENSTVO HRVATSKE U ORIJENTACIJI U KATEGORIJI SPRINT.

Održat će se dvije trke tokom dana,a obje će biti bodovane za Sprint kup Hrvatske.

Ovo je ujedno prilika da se više članova našeg Društva uključi i upozna s ovim zanimljivim i atraktivnim sportom, te da se okuša u njemu u samom centru Varaždina.

Svi ste pozvani da sudjelujete na natjecanju jer smo zahvaljujući sponzorima u stanju pokriti financijske troškove startnina za sve zainteresirane članove našeg Društva.

Naravno, kao početnici natjecali bi se u rekreativnoj kategoriji, gdje nije bitan rezultat, nego stjecanje iskustva i doživljaja, no bitno je prijaviti se za sudjelovanje na natjecanju najkasnije do 9.listopada.

Kako bi vas još više ohrabrili da se uključite kao natjecatelji u ovaj značajan događaj u našem gradu, članovi orijentacijske sekcije organizirati će svake naredne srijede brzi tečaj orijentacijskog trčanja u parku kod Graberja.

Dakle, brzi tečajevi orijentacije održavati će se:

– 28. rujna

– 5. listopada

– 12. listopada

Odaberite samo jedan termin tečaja za sebe, te dođite ispred prostorije za sastanke, u Trakošćansku 24, u 17:30 sati.

Molim obaveznu najavu svog dolaska na tečaj najkasnije dan prije održavanja tečaja, kako bi pripremili dovoljno kopija karata i ostalog materijala.

Članovima orijentacijske sekcije potrebna je i pomoć i podrška svih članova Društva kako bi organizacija i provedba natjecanja bila uspješna i na visokoj razini koja je potrebna za održavanje Prvenstva Hrvatske.

Potrebno nam je tridesetak volontera koji bi na dan natjecanja dobili određene zadatke na terenu na kojem će se natjecanje provoditi. Molimo sve koji su u mogućnosti pomoći nam donacijom svog vremena da se jave do 4. listopada.

Za uobičajeni ljubazni prijem gostiju molimo članove Društva za priloge u ponudi hrane i pića (kolači, voće, sokovi …).

Svi volonteri i donatori biti će smatrani sponzorima ovog velikog natjecanja!

Prijave i donacije odvijati će se srijedama od 18.00 sati u Trakošćanskoj 24, a za ostale informacije možete se obratiti predsjednici orijentacijske sekcije Marini Kopjar, 098/591 085.

Orijentacijska sekcija
HPD MIV Varaždin

Poziv za “6. Merz sprint”, prvenstvo Hrvatske u sprintu i sprint kup Hrvatske 7, i “6. Merz open”, sprint kup Hrvatske 8