Obavijesti za rujan 2017.

Poštovani članovi!
Na linku se nalazi Info list za mjesec rujan.

Još jednom upozoravamo da se za društvene izlete, posebno višednevne, morate prijavljivati na vrijeme, ne čekajući izlazak mjesečnog info lista već na temelju godišnjeg plana izleta koji je objavljen na web stranici društva www.hpdmiv.hr kao i svih planova društva u Godišnjem informativnom listu!
Naime za višednevne izlete potrebno je osigurati noćenje pa su potrebne ranije prijave i uplate.

Da bi se popunila mjesta u autobusu i na taj način smanjile cijene prijevoza za neke izlete sekcije “Čevo” moguće su prijave i ostalih članova za što se trebate interesirati kod voditelja pojedinih ogranaka sekcije koje organiziraju izlet.

Što se tiče Špancir pohoda koji se održava u nedjelju možete se još uvijek javljati ali se ne može garantirati osiguranje ručka na cilju.

Sve donacije za Špancir pohod primaju se u subotu od 8.00 do 18.00 sati kod Franje Turkalj u ulici M. Laginje 16, gdje će se sve pripremiti za konzumiranje na startu, okrijepnoj točci i cilju pohoda.

Što se tiče planinarske kuće “M. Hirtz” u Jablancu svi termini subotu na nedjelju u rujnu su rezervirani pa se preostali kapaciteti mogu koristiti u toku tjedna.
Uz srdačan pozdrav!
Informativna sekcija HPD MIV Varaždin
Tajništvo HPD MIV Varaždin