Informativni list za Srpanj 2020

Poštovani članovi!

Izleti su polako krenuli sukladno situaciji sa koronom. Održano je nekoliko izleta ST-IJ, čak jedan i autobusom na Ravnu goru, te dva društvena izleta sa prijevozom automobilima, oba od 11 do 14 06 20, u Gorski kotar i na Velebit.
Čak je i vrtić “Dječji svijet” krenuo sa izletima djece. U nedjelju, 21.06. i ponedjeljak, 22.06. (državni praznik), idu izleti sa prijevozom automobilima s time da će se destinacije dogovoriti ovisno o vremenskim prilikama i težini pješačenja. Predlažu se destinacije na Kalnik, Dani Lipe na Medvednici, Ham Pokojec ili partizanske bolnice na Kalniku, Gabrinovec i Stupe.
Iduću nedjelju, 28.06. predlaže se izlet u Međimurje na pohod uz rijeku Muru od 8 km. Polazak je u 7.30 sati od Turista uz učešće za prijevoz i startninu 30,00 kn te ručak (grah) 20,00 kn. Prijave do 24.06. na 098/1743755 pa ako se prijavi više od 20 članova organizirati će se prijevoz autobusom. Još nismo dobili obavijest da li će se 28.06. održati misa na Ivančici.
U srpnju su odgođeni svi društveni izleti a pokušati će se ostvariti izlet na Brijune a idući vikend 27/28.06. ide izlet djelatnika MIV-a u Jablanac. Planinarska kuća “M.Hirtz” u Jablancu za sada posluje povoljno u odnosu na situaciju.
Planirani izlet u Sloveniju u Triglavski NP i Gorenjske slapove, 14 do 16. 08., ukoliko se ne stvore uvjeti prijevoza autobusom, prijevoz će se organizirati automobilima. Za sada ima još nekoliko mjesta.
Okupljanje za izlete “Svaki tjedan – izlet jedan” u srpnju se pomiču do 8.00 sati kod hotela Turist.
Sastanci u Trakošćanskoj i dalje se održavaju ograničeno od 18.00 do 19.00 sati za potrebe članarine i prijava za izlete te ostale potrebe. Zasada u odnosu na isto razdoblje prošle godine imamo stotinjak više, odnosno 1490 članova. Ovom prilikompozdravljamo naše nove članove.
U želji da se što prije riješimo virusa korone i krenemo u aktivnosti u normalnim okolnostima primite srdačan pozdrav!
Tajništvo HPD MIV Varaždin
Informativna sekcija

Na linku možete pogledati i preuzeti (za tisak u PDF-u) Info list za mjesec veljaču.

O programima izleta i ostale informacije pratite na Vašoj internet i Facebook stranici!