Informativni list za Siječanj 2020

Poštovani članovi!

Na linku možete pogledati i preuzeti (za tisak u PDF-u) Info list za mjesec prosinac.

O programima izleta i ostale informacije pratite na Vašoj internet i Facebook stranici!

Na kraju smo još jedne rekordne i uspješne godine aktivnosti Društva. Uspješno smo ostvarili sve planirane aktivnosti za ovu godinu u osam sekcija i dvije komisije, a o uspješnosti najbolje govori broj od 1934 člana od kojih je čak 821 novi član. Ono što posebno raduje je preko 1000 djece školske i vrtičke dobi u 13 osnovnih škola i četiri vrtića.
Upravni odbor na svojoj prethodnoj sjednici izabrao je Marijana Dodleka za novog predsjednika Gospodarske komisije a umjesto učlaniteljice  Izabele Jambrek za privremenog učlanitelja postavljen je Milan Turkalj. Pozivaju se članovi koji mogu kao aktivisti doprinijeti još boljem radu Društva da se jave tajništvu kako bi imali izbor za nedostajuće kadrove. U informativnoj sekciji nedostaje uređivač izloga i voditelj sastanaka srijedom, biti će slobodna mjesta za predsjednika i blagajnika a slobodno je mjesto za učlanitelja.
Upozoravamo članove da nam ove godine ostaje samo jedan sastanak članova u Trakošćanskoj ulici, u srijedu, 18.12. obzirom da iduće srijede padaju blagdani Božića i Nove godine. Zato svi koji želite sudjelovati u narednim izletima do 12. siječnja  morate se doći prijaviti i uplatiti učešće ovu srijedu pa vam u prilogu dostavljamo programe izleta koji su do sada objavljeni.
Po običaju na zadnjem sastanku ove godine, znači ovu srijedu, 18.12. priređujemo domjenak u kojemu sudjeluju sudionici sa svojim prilozima, specijalitetima, kolačima, pićem … a za ostale priloge pobrinuti će se Društvo.
Moramo ovom prilikom najaviti i našu 33. Planinarsku noć koja će se održati u subotu, 1. veljače. a ulaznice će se moći kupiti na prvom sastanku iduće godine, 8.01.2020. U prilogu je plakat sa uvjetima sudjelovanja a za sve koji mogu pomoći u prilozima za tombolu i nagrade te piće dobrodošlice prilažemo i formular molbe koji ju mogu ISPRINTATI a ostali mogu molbe dobiti na sastanku.
Tajništvo i informativna sekcija upućuje Vam čestitke i Sve najbolje povodom nadolazećih blagdana Božića, Nove 2020. godine i Sv. Tri kralja!!!