INFORMATIVNI LIST ZA PROSINAC

Poštovani članovi!

Na linku možete pogledati i preuzeti (za tisak u PDF-u) Info list za mjesec prosinac.

O programima izleta i ostale informacije pratite na Vašoj internet i Facebook stranici!

Bliži se kraj godine kada počinju pripreme planova za iduću 2020. godinu koja će biti u znaku obilježavanja 40. obljetnice rada HPD “MIV” Varaždin. Na zadnjem Upravnom odboru određeni su termini za naše dvije društvene tradicionalne godišnje aktivnosti. Tako će se 1. veljače održati 33. Planinarska noć MIV-a u hotelu “Turist” a 31. svibnja, Dan planinara MIV-a u Varaždinskim Toplicama, uz koji ćemo biti domaćini 63. Sleta planinarskih društava Hrvatskog Zagorja kao i domaćini 252. Savjetovanja delegata tih društava. Na Svečanoj Skupštini u ožujku dodijeliti će se priznanja Društva dok se se priznanja Hrvatskog planinarskog saveza zaslužnim članovima dodijeliti na Danu planinara MIV-a.

Godišnje planove izleta poslati ćemo uz info list za siječanj i 2020 godinu.
U prilogu dajemo i obavijesti Hrvatskog planinarskog saveza koje molimo da svakako pažljivo proučite!!
Kalendare HPS-a uz naknadu 30,00 kn možete naručiti odgovorom na ovaj mail ili srijedom u Trakošćanskoj 24 od 8.00 do 19.30 sati do isteka zaliha.
Produljenje članstva možete obaviti od 4.12. pod istim uvijetima kao i za 2019. godinu. (Zaposleni 80,00 (Novi 100), umirovljenici 50,00 (novi 70), djeca i studenti 50,00 (novi također 50,00). Dosadašnji članovi osim djece za novu iskaznicu uplaćuju 10,00 kn. Novi članovi kod učlanjenja moraju ispuniti Članski karton i Privolu vezanu za korištenje osobnih podataka. Djeca do 14. godina starosti moraju ispuniti Suglasnost roditelja – staratelja  a za djecu od 14 do 18 godina starosti Pristupnicu potpisuje roditelj – staratelj.
Ovu godinu Društvo je završilo sa rekordnih 1926 članova od čega 1029 djece, 270 umirovljenika i 627 zaposlenih.
Upozoravamo sve članove koji nisu obnovili članarinu za 2019. godinu da se brišu iz članstva i dalje neće primati informativne listove odnosno ove informacije a kod ponovnog učlanjenja tretirati će se kao novi članovi!!

Svima želimo što više lijepih izleta i druženja u ljepotama planinske prirode kao i ugodan godišnji odmor svima koji imaju priliku koristiti ga!

Informativna sekcija!