Informacije o radu za veljaču 2017. godine

Na linku se nalazi Informativni list za mjesec veljaču.

Godišnji informativni list još nije kompletiran i uređen pa će stići naknadno.

Na linkovima pogledajte Plan društvenih izleta za ovu godinu te Popis aktivista.

Program je obogaćen sa nekoliko većih izleta kako bi zadovoljili što veći broj članova, kojih je sada preko 1200 i drugi smo u RH po broju članova od 294 planinarske udruge koliko ih ima u Hrvatskoj.

Sistem prijava za izlete dogovoren je na način da se prijave primaju nakon objave programa izleta a mjesta se popunjavaju uplatom akontacije ili cijelog iznosa.

Pozivamo učenike – članove koji su završili osnovnu školu da nastave sa planinarskom aktivnošću direktno u Društvu ili i dalje u kontaktu sa dosadašnjim ogrankom škole.

Pred nama je u subotu, 28. siječnja, jubilarna 30. Planinarska noć MIV-a. Djelatnici hotela Turist tvrde da je to najbolje druženje i najveselija priredba tog hotela.

Iskoristite priliku i započnite ovogodišnju planinarsku aktivnost druženjem i veselim raspoloženjem članova Društva.

Na linkovima objavljujemo još jednom Program sa uvjetima, Program sa menijem kao i Molbu za sponzorstvo ukoliko imate mogućnost od nekoga dobiti sredstva za nagrade i tombolu.

Pred nama je i izborna Skupština Društva koja će se održati u petak, 10. ožujka u dvorani restorana “Barok” u KTC-u.

Prijave za skupštinu su obavezne radi organizacije mjesta i večere. Prijave će započeti objavom poziva koji ćete primiti uz naredni informativni list za mjesec ožujak.

Već do sada ove godine u Društvo se učlanilo novih pedesetak članova pa im i ovom prilkom želimo dobrodošlicu i puno lijepih druženja i aktivnosti u ljepotama planina!!!

Tajništvo HPD MIV Varaždin
Informativna sekcija