Hrvatsko planinarsko društvo MIV Varaždin

Najbolja planinarska udruga u 2014. godini od 333 članice HPS-a

Info List za Svibanj

Izašao je informativni list za mjesec Svibanj 2022g

Poštovani članovi!

Ukidanje mjera zaštite od korona virusa pokrenulo je ponovno mnogobrojne aktivnosti Društva. To pokazuje i broj članova koji je već sada premašio brojku od 1100 pa i ovom prilikom pozdravljamo sve nove članove sa željom da se aktivno uključe u rad Društva. 
Nažalost još nije riješeno pitanje upravljanja sa planinarskom kućom “M.Hirtz” u Jablancu kojom smo mi upravljali preko 40 godina. Nismo mogli prihvatiti prijedlog ugovora HPS-a a isti nije prihvatio naš prijedlog i tako tjedan dana prije otvorenja sezone još ne znamo što će biti i ne znamo što reći na upite zainteresiranih za boravak u Jablancu.
 Na Skupštini je izabrana nova tajnica Društva Marija Njegovec. Zaželimo joj puno uspjeha u radu!
Ovogodišnja izletnička aktivnost posebno je bogata i imate se priliku prijaviti na nekoliko vrlo atraktivnih izleta od kojih su neki već popunjeni pa za ostale izlete požurite sa prijavama kako bi mogli na vrijeme rezervirati noćenja i prijevoz.
Programe izleta na koja se možete još prijaviti prilažemo uz info list za mjesec svibanj. Posebno apeliramo na sudjelovanje na Danima hrvatskih planinara u Vrgorcu sa atraktivnim i povoljnim programom koji vam također prilažemo.
Dan planinara MIV-a održati će se u subotu, 4. lipnja, na dan osnivanja Društva u Varaždinskim Toplicama uz pohod Topličkom obilaznicom i sportsko – zabavni program u osnovnoj školi. Predsjednik organizacijskog odbora Marko Pokos uskoro će objaviti program.
Srdačan pozdrav!
Tajništvo HPD MIV
Informativna sekcija
Na linku možete pogledati i preuzeti (za tisak u PDF-u) Info list za mjesec Travanj
  O programima izleta i ostale informacije pratite na Vašoj internet i Facebook stranici!