Info list za Sječanj 2022

HPD MIV VARAŽDIN – INFORMACIJE ZA SIJEČANJ

Poštovani članovi!
Informativni list za siječanj 2022. g.
U prilogu dostavljamo vam Informativni list za mjesec siječanj kao i programe izleta Izletničke sekcije i program rada Visokogorske sekcije za 2022. godinu.
Izlet u Mariju Bistricu
Sekcija “Svaki tjedan – izlet jedan” odlučila je organizirati završni izlet ove godine na podnevni doček Nove 2022. godine u Mariji Bistrici pa vam prilažemo i taj program.
Opća planinarska škola
Vodička sekcija u proljeće iduće godine organizira Opću planinarsku školu pa svi koji žele, a posebno kandidati za vodiče, markaciste, alpiniste i druge djelatnosti, moći će se prijaviti nakon što se uskoro objavi program i uvjeti za prijave.
Članarina za 2022.g.
Počela je obnova članarine i učlanjenje za 2022. godinu. Ovu godinu završavamo sa preko 1250 članova, što je uspješno obzirom da se radi korone nisu uključili u rad neke osnovne škole i vrtići. Članarina i uvjeti učlanjenja ostali su isti kao i ove godine.
Druženje u Trakošćanskoj
Sastanci u Trakošćanskoj i dalje, radi corone, održavaju se srijedom od 18.00 do 19.00 sati za potrebe prijava za izlete, učlanjenje i ostale informacije a završno druženje povodom blagdana, uz zakusku, održati će se ove srijede, 22.12.21.g.
Planinarska kuća “M.Hirtz” Jablanac
Još nije poznato što će biti sa upravljanjem planinarskom kućom u Jablancu. Hrvatski planinarski savez raspisao je Javni poziv za iskazivanje interesa za najam ili kupnju objekta, a ukoliko se ne stvore uvjeti i mogućnosti za daljnje upravljanje kućom, što se tiče Gospodarske komisije i mogućnosti dežurstava, nećemo se moći javiti na Javni poziv.
Godišnji informativni list
U izradi je Godišnji informativni list i kada sakupimo sve planove i potrebne informacije za rad u 2022. godini poslati ćemo i objaviti svim zainteresiranima.
Svim članovima čestitamo Sretan i blagoslovljen Božić i Sretnu Novu 2022. godinu!!!
Tajništvo HPD MIV Varaždin
Informativna sekcija
             Na linku možete pogledati i preuzeti (za tisak u PDF-u) Info list za mjesec Prosinac
             Program Izletničke  sekcije za tisak u PDF-u
              Program Visokogorske sekcije za tisak u PDF-u
              O programima izleta i ostale informacije pratite na Vašoj internet i Facebook stranici!