Hrvatsko planinarsko društvo MIV Varaždin

Najbolja planinarska udruga u 2014. godini od 333 članice HPS-a

Info list za Prosinac 2021

Izašao je informativni list za mjesec Prosinac.

Poštovani članovi!

Bliži se kraj godine i vrijeme je za izradu planova za narednu 2022. godinu. To je vrlo teška zadaća kada se ne zna kako će se razvijati situacija sa Coronom. U srijedu, 1.12.21. održat će se sjednica UO na kojoj će se donijeti planske smjernice sekcija, odluka o članarini za 2022. godinu, vjerojatno ćemo saznati sudbinu daljnjeg upravljanja planinarskom kućom “M.Hirtz” u Jablancu i što će biti s društvenim akcijama; Planinarska noć i Dan planinara.

Ovisno o odlukama nacionalnog stožera i mjerama od 1.12. ovisit će i realizacija planova za 12. mjesec koje vam prilažemo u informativnom listu za prosinac.

Društveni izlet u prosincu je uspon na Medvednicu prema programu u prilogu. Radi dosta novih članova još jednom podsjećamo da se prijave vrše kod vodiča a uplate se mogu nakon toga izvršiti na ž.r. ili osobno svake srijede od 18.00 do 19.00 sati u Trakošćanskoj 24.

I ove godine Hrvatski planinarski savez izdaje zidni planinarski kalendar s fotografijama planina Hrvatske i kalendarom akcija u 2022. godini. Društvo će naručiti kalendare s popustom pa će zainteresirani kalendar moći kupiti po 30,00 kn ako se prijavite do srijede 8.12.21.
Prema programu u 2022. godini Dani hrvatskih planinara održat će se od 27. do 29. svibnja u Vrgorcu i Vrgoračkom gorju u organizaciji HPD “Vrgorac”.

Nakon odluke UO o članarini, učlanjenje i obnova članarine za 2022. godinu započeti će u srijedu 8.12.21. Ove godine se, očekivano, smanjio ukupan broj članova, i to uglavnom radi ograničenja aktivnosti škola i vrtića radi korone ali ipak, zahvaljujući velikom broju novih članova, u ovom momentu brojimo 1245 članova, od toga 393 seniorskih, 240 umirovljenika i 609 djece.

Ovo je zadnji prilog koji će primiti i svi učlanjeni u 2020. godini a koji nisu produžili članstvo u 2021. godini. Svima se zahvaljujemo na dosadašnjem članstvu i doprinosu u radu Društva. Idući broj izdat ćemo malo ranije prije božićnog blagdana!

Na linku možete pogledati i preuzeti (za tisak u PDF-u) Info list za mjesec Prosinac.
   O programima izleta i ostale informacije pratite na Vašoj internet i Facebook stranici!