Info list za Listopad 2021

Poštovani članovi!

U prilogu šaljemo informativni list s programima izleta za mjesec Listopad.
Nažalost izleti izletničke sekcije na Učku i na Kestenijadu u Petrinji upali su u isti termin jer je izlet na Učku pripremljen dosta ranije a kasno smo primili program i termin za Kestenijadu. Ima nas dosta članova pa vjerujemo da će oba izleta uspjeti.
Usprkos koroni krećemo se brojci s preko 1000 članova i ovom prilikom pozdravljamo nove članove posebno djecu kojih se ovih dana učlanilo preko 200.
Uz do sada organizaciju izleta za djecu vrtića krenuli su i izleti osnovnih škola.
Nadamo se da korona neće ponovno spriječiti aktivnosti visokogorske sekcije na sportskim i penjačkim aktivnostima u okviru sportske dvorane u Kučanu Donjem.
Sezona aktivnosti u planinarskoj kući u Jablancu završava dosta uspješno s obzirom na mnoge poteškoće oko rada Gospodarske komisije i ovom prilikom odajemo priznanje svima koji su pomogli u realizaciji te aktivnosti. Pozivamo zainteresirane članove da se jave za uključivanje u aktivnosti Gospodarske komisije i planinarskoj kući u Jablancu od rukovodstva do rada na dežurstvu u domu.
Obavještavamo članstvo da su izrađene nove kvalitetnije majice Društva koje se uz cijenu 60,00 kn mogu nabaviti u Trakošćanskoj 24 za vrijeme sastanaka, koji se i dalje odvijaju srijedom od 18.00 do 19,00 sati.
U prilogu Foto naših majica!

  Na linku možete pogledati i preuzeti (za tisak u PDF-u) Info list za mjesec Listopad.
   O programima izleta i ostale informacije pratite na Vašoj internet i Facebook stranici!