Info list za Kolovoz 2021

Poštovani članovi!

U privitku šaljemo informativni list za mjesec kolovoz koji je posebno bogat rekreativnim izletima sekcije “Svaki tjedan – izlet jedan”. Ovim putem pozivamo vodiče Društva, kojih ima sada, nakon tečaja na Ravnoj gori, preko 40, međutim jako malo ih se uključuje u vođenje izleta sekcije “Svaki tjedan izlet jedan”, pa te izlete vode uglavnom isti vodiči, da se jave za vođenje. U info listu ostavljena su slobodna mjesta za vođenje pojedinih izleta pa molimo vodiče da se što prije jave za izlete koje mogu i žele voditi, s druge strane kako bi lakše mogli obnoviti licencu vodiča. U koliko imate bolje ideje za destinacije možemo ih ubaciti umjesto najavljenih.
Za izlet Visokogorske sekcije na Triglav još nije zaključen program pa će te ga ukoliko se bude mogao realizirati dobiti naknadno.
Za izlete u NP Triglav – Gorenjski slapovi i otok Krk još ima mjesta i možete se prijavljivati.
Za izlete u Sloveniju pratiti ćemo situaciju i vjerujemo da će se 1.08. znati situacija sa daljnjim mjerama protiv korona virusa. Za sada svi sudionici moraju imati Kovid putovnicu ili test obavljen prije izleta.
U prlogu ponovno šaljemo programe izleta radi primitka novih članova koje i ovom prilikom pozdravljamo i želimo puno lijepih aktivnosti u Društvu.
Ovih dana stigle su nove majice sa logom društva pa ih možete nabaviti srijedom uz učešće 60,00 kn.Uz njih možete nabaviti planinarske dnevnike obilaznica a posjedujemo i bogatu biblioteku planinarskih edicija, vodiča, karata knjiga i dr.
                                          Na linku možete pogledati i preuzeti (za tisak u PDF-u) Info list za mjesec Kolovoz.