Info list Svibanj 2021


Poštovani članovi!
     U prilogu dostavljamo informativni list za mjesec svibanj te radi novih članova i Godišnji list. I dalje nas prate zaštitne mjere pa se prilagođavamo istima. Iako su prijevozi autobusom dozvoljeni još ćemo malo pričekati sa društvenim izletima dok se izvrši cijepljenje.
     Počinjemo sa izletom u Jablanac za djelatnike MIV-a, 29 i 30.05. a biti će mjesta i za ostale članove. To ne znači da ne možete sudjelovati na izletima u grupama uz prijevoz automobilima. Ukoliko ste vozač možete odabrati destinaciju i pomoći ćemo Vam ako treba u vođenju i popuni automobila. Pratimo na Facebooku mnogobrojne odlaske naših članova samostalno ili u grupama na veće i kraće destinacije.
     Evo primjera: U nedjelju, 15.05. i 22.05. Milan Turkalj spreman je voditi a ako treba i voziti na Japetć i Klek pa ukoliko je netko zainteresiran prijaviti se i voziti neka se prijavi. Mogu ići dva do tri automobila.
     Sutra, povodom Praznika rada, 1. svibnja, sekcija Svaki tjedan – izlet jedan organizira prijevoze automobilima na više destinacija ovisno o broju i interesu sudionika. Okupljanje je kod hotela Turist do 9.00 sati.
     Još je ostalo malo mjesta za izlete U Jablanac od 19. do 22.06. te izlet godine u Južnu Dalmaciju, te Vam dostavljamo programe. Program za Jablanac 29. i 30.05. objaviti ćemo naknadno.
U subotu, 8.05. organizira se orijentacijsko natjecanje u Trakošćanu u organizaciji OK Varaždin. Sudjelovanje je besplatno a u kategoriji Open mogu nastupiti svi koji žele samostalno, obiteljski ili u grupi pa preporučamo da se prijavite. Program je također u prilogu.

Na linku možete pogledati i preuzeti (za tisak u PDF-u) Info list za mjesec Prosinac.

O programima izleta i ostale informacije pratite na Vašoj internet i Facebook stranici!