Info list Srpanj 2021

Poštovani članovi!
Povoljna situacija sa korona virusom omogućuje nam ostvarivanje programa rada. Ipak treba se pridržavati postojećih mjera kako se ne bi stanje ponovno pogoršalo a najbolji način je cijepljenje koje nam omogućava i izlete u inozemstvo.
Uz informativni list za mjesec srpanj, objavljeni su programi izleta. Zadnji vikend u lipnju ostaje nam još izlet djelatnika MIV-a u Jablanac i izlet sekcije “Svaki tjedan – izlet jedan” u nedjelju,27.06. s polaskom u 8.00 sati. Moći će te birati destinaciju prema mogućnosti a pozvani smo i na Ivančicu gdje će se povodom Ivanja u Ivancu održati sveta misa u novoj kapelici na vrhu Ivančice.
Pred nama je organizacija proslave 100-te obljetnice planinarske kuće u Jablancu pa se odazovite na organizirane izlete u Jablanac.
U srijedu je održana svečana sjednica Upravnog odbora Društva na kojoj su podijeljena priznanja Hrvatskog planinarskog saveza zaslužnim članovima.
 Zahvaljujući ublažavanju mjera već su održani izleti na Dane planinara Hrvatske u Đurđevac, izlet djelatnika MIV-a u Jablanac i vrlo uspješni četverodnevni izlet  izletničke sekcije u Jablanac sa usponom na Vidikovac u selu Zavratnica i Zavratnicu, na Rab sa usponom na vrh Kamenjaka, na Goli otok i otok Grgur.
U očekivanju što aktivnijeg sudjelovanja u aktivnostima Društva srdačno vas pozdravljamo!
           Na linku možete pogledati i preuzeti (za tisak u PDF-u) Info list za mjesec Lipanj.
           O programima izleta i ostale informacije pratite na Vašoj internet i Facebook stranici!