Info list Lipanj 2021

    

Poštovani članovi!

     U prilogu dostavljamo informativni list za mjesec lipanj kao i pripremljene programe izleta.

     Danas se možet još prijaviti za izlet u Jablanac ovog vikenda, a za Jablanac 19.06. možemo primiti još u rezervu  ili možemo primiti još 10 članova za prijevoz uz mogućnost noćenja u apartmanima u Jablancu.

    Budući je izlet u Istru već 5. i 06.06. molimo da požurite sa prijavama radi pravovremene organizacije noćenja.

   Upravo smo saznali da se mogu organizirati izleti uz prijevoz autobusom što nam omogućuje organizaciju planiranih izleta a uz potvrdu o cijepljenju i u inozemstvo.

    Izvršene su radne akcije na pripremi planinarske kuće “M.Hirtz” za sezonu i uređenje i označavanje planinarskih puteva na Velebit i okolicu kuće. U toku je završni dogovor sa Hrvatskim planinarskim savezom za daljnje upravljanje planinarskom kućom koje predviđa 20-godišnje razdoblje i određeno plaćanje najma.

     Za izlete “Svaki tjedan – izlet jedan” nadalje je potrebna obavezna prijava sudjelovanja voditeljima sekcije(S. Sekulić, P. Andabaka, F.Turkalj) radi organizacije prijevoza i različito vrijeme polazaka.

Tako se u nedjelju, 30.05. planira izlet u Međimurje na Urbanov pohod s polaskom u 8.00 sati od hotela Turist. Ukoliko se do petka prijavi više sudionika organizirati će se prijevoz autobusom.

  Odlukom o mogućnosti okupljanja na otvorenom prostoru više ljudi razmotriti ćemo mogućnost organizacije Dana planinara MIV-a o čemu ćemo vas obavijestiti naknadno.

Na linku možete pogledati i preuzeti (za tisak u PDF-u) Info list za mjesec Lipanj.

O programima izleta i ostale informacije pratite na Vašoj internet i Facebook stranici!