Sve za učlanjenje u Društvo

Poštovani posjetioci web stranica HPD “MIV” Varaždin!

Kako na službeni e-mail najčešće primamo zahtjeve za način i postupak za učlanjenje u naše Društvo pokušali smo još više sve pojednostaviti i sve “staviti” na jedno mjesto.

U planinarsko društvo “MIV” mogu se učlaniti svi zainteresirani građani Hrvatske i inozemstva koji ispune pristupnicu i pridržavaju se planinarskog kodeksa – etike te se pridržavaju odredbi Statuta Društva. Za djecu do 14 godina starosti pristupnicu potpisuje zakonski zastupnik ili skrbnik a za djecu sa navršenih 14 godina do punoljetnosti (18 godina) potrebna je i pismena suglasnost zakonskih zastupnika ili skrbnika koji možete preuzeti na linku.

Pristumicu za maloljetne osobe možete preuzeti ovdje. Pristupnica sadrži i privolu za prikupljanju i obradu osobnih podataka koju je također potrebno popuniti i potpisati.

Članarina se uplaćuje jednom godišnje osim djelatnika poduzeća MIV koji članarinu mogu uplatiti u dvije rate do 1. srpnja u godini. Učlanjenje u poduzeću MIV na staroj lokaciji vrši Ljiljana Kliček, 091 5390583 (Financije) a na novoj lokaciji Marin Dražin, 091 4023090 (Prodaja).

Članske markice u iskaznice daju se nakon uplate ukupnog iznosa članarine.

Svi ostali mogu se učlaniti ili obnoviti članarinu svake srijede u Varaždinu, Vrazova 4/708 (vodotoranj) od 9.00 do 10.30 sati i u prostoriji 4. MO u Trakošćanskoj 24, svake srijede od 18.00 do 19.30 sati.

Učlanjenje i plaćanje članarine može se izvršiti i elektronskim putem uplatom članarine na žiro račun Društva u PBZ HR2423400091116025246 i ispunjenjem Pristupnice koja se nalazi na linku. Pristupnica sadrži i privolu za prikupljanju i obradu osobnih podataka koju je također potrebno popuniti i potpisati.

koju treba poslati na hpdmiv@gmail.com  . Ostale odredbe o članarini možete pročitati u Pravilniku o članarini na linku a odluku o izmjenama za 2018. godinu možete pogledati na slijedećem linku.

Učlanitelj: Izabela Jambrek, tel: 042/310756, mob: 091/19955286

ČLANARINA:

– Seniori (svi uposleni i nezaposleni) 80,00 kn/godišnje (plava markica)
– Juniori (djeca, učenici, studenti) 50,00 kn/godišnje (zelena markica)
– Umirovljenici 50,00 kn/godišnje (crvena markica)
– Naknada za izgubljenu člansku iskaznicu i karton za markice – 10,00 kn
– Novi članovi seniori (zaposleni, nezaposleni i umirovljenici) plaćaju upisninu 20,00 kn
– Juniori (djeca, učenici i studenti) ne plaćaju upisninu

Članovi sa prekidom plaćanja članarine od jedne i više godina kod ponovnog učlanjenja imaju status novog člana

Zahvaljujemo na zainteresiranosti za učlanjenje u naše Društvo i želimo Vam da uz našu pomoć proširite vidike i obogatite svoj život!!

Za svaku informaciju stojimo Vam na raspolaganju, a Vaše cijenjene upite šaljite na e-mail hpdmiv@gmail.com ili na FB fan page www.facebook.com/hpdmiv.varazdin

 

Tajništvo i Informativna sekcija HPD “MIV” Varaždin