Sve za učlanjenje u Društvo

Sve za učlanjenje u Društvo

Poštovani posjetioci web stranica HPD “MIV” Varaždin!

Kako na službeni e-mail najčešće primamo zahtjeve za način i postupak za učlanjenje u naše Društvo pokušali smo još više sve pojednostaviti i sve “staviti” na jedno mjesto.

U planinarsko društvo “MIV” mogu se učlaniti svi zainteresirani građani Hrvatske i inozemstva koji ispune pristupnicu i pridržavaju se planinarskog kodeksa – etike te se pridržavaju odredbi Statuta Društva. Za djecu do 14 godina starosti pristupnicu potpisuje zakonski zastupnik ili skrbnik a za djecu sa navršenih 14 godina do punoljetnosti (18 godina) potrebna je i pismena suglasnost zakonskih zastupnika ili skrbnika koji možete preuzeti na linku.

Pristumicu za maloljetne osobe možete preuzeti ovdje. Pristupnica sadrži i privolu za prikupljanju i obradu osobnih podataka koju je također potrebno popuniti i potpisati.

Članarina se uplaćuje jednom godišnje.

Učlanjenje u poduzeću MIV na staroj lokaciji vrši Ljiljana Kliček, 091 5390583 (Financije) a na novoj lokaciji Goran Tišljar, 099/4469822 (Prodaja).

Svi ostali mogu se učlaniti ili obnoviti članarinu svake srijede u Varaždinu, u prostoriji 4. MO u Trakošćanskoj 24, svake srijede od 18.00 do 19.30 sati.

Učlanjenje i plaćanje članarine može se izvršiti i elektronskim putem uplatom članarine na žiro račun Društva u PBZ HR2423400091116025246 i ispunjenjem Pristupnice koja se nalazi na linku. Pristupnica sadrži i privolu za prikupljanju i obradu osobnih podataka koju je također potrebno popuniti i potpisati a koju treba poslati na hpdmiv@gmail.com  .

Učlanitelj: Ana Bahun, 098/1318888

ČLANARINA:

      1. Članarina za seniore(plava) – zaposlene i nezaposlene osobe iznosi 80,00 kn 

      2. Članarina za umirovljenike (crvena) iznosi 50,00 kn

      3. Članarina za mladež (zelena) – djeca, učenici,studenti ,iznosi 30,00 kn

      4. Naknada za novu i izgubljenu iskaznicu iznosi 10,00 kn

      5. Upisnina za seniore i umirovljenike iznosi 20,00 kn

      6.Mladež  ( djeca,učenici i studenti) ne plaća upisninu

      7. Članovi sa prekidom plaćanja članarine od jedne ili više godina, kod ponovnog

           učlanjenja imaju status novog člana.

 

 

Zahvaljujemo na zainteresiranosti za učlanjenje u naše Društvo i želimo Vam da uz našu pomoć proširite vidike i obogatite svoj život!!

Za svaku informaciju stojimo Vam na raspolaganju, a Vaše cijenjene upite šaljite na e-mail hpdmiv@gmail.com ili na FB fan page www.facebook.com/hpdmiv.varazdin

 

Tajništvo i Informativna sekcija HPD “MIV” Varaždin