Hrvatsko planinarsko društvo MIV Varaždin

Najbolja planinarska udruga u 2014. godini od 333 članice HPS-a

Sve za učlanjenje u Društvo

Sve za i oko učlanjenja u Društvo

Sve za učlanjenje u Društvo

Poštovani posjetioci web stranica HPD “MIV” Varaždin!

Kako na službeni e-mail najčešće primamo zahtjeve za način i postupak za učlanjenje u naše Društvo pokušali smo još više sve pojednostaviti i sve “staviti” na jedno mjesto.

U planinarsko društvo “MIV” mogu se učlaniti svi zainteresirani građani Hrvatske i inozemstva koji ispune pristupnicu i pridržavaju se planinarskog kodeksa – etike te se pridržavaju odredbi Statuta Društva. Za djecu do 14 godina starosti pristupnicu potpisuje zakonski zastupnik ili skrbnik a za djecu sa navršenih 14 godina do punoljetnosti (18 godina) potrebna je i  suglasnost zakonskih zastupnika ili skrbnika.

Pristupnica sadrži i privolu za prikupljanje i obradu osobnih podataka koju je također potrebno popuniti .

Članarina se uplaćuje jednom godišnje.

Učlanjenje u poduzeću MIV na staroj lokaciji vrši Ljiljana Kliček, 091 5390583 (Financije) a na novoj lokaciji Goran Tišljar, 099/4469822 (Prodaja).

VAŽNO:
*Direktno plaćanje moguće je napraviti na sastanku svake srijede u Varaždinu, u prostoriji 4. MO u Trakošćanskoj 24, svake srijede od 18.00 do 19.00 sati.
*Ukoliko plačate internet bankarstvom na žiro račun Društva u PBZ HR2423400091116025246 potrebno je poslati dokaz o uplati na: hpdmiv@gmail.com sa naznakom u naslovu PERO PERIĆ, NOVI ČLAN ili PRODUŽENJE ČLANSTVA
*Svake srijede od 18-19h možete podići svoju člansku iskaznicu ili markicu za tekuću godinu
*Ukoliko želite sami popuniti u PDF formatu pristupnicu za članstvo, možete kliknuti na sljedeću poveznicu -PRISTUPNICA- , te ju točno popunite ,nakon toga ju možete ispisati ili samo skinete popunjenu i pošaljete na naš mail zajedno  sa dokazom o uplati o članstvu

*On line pristupnica je trenutno probna verzija

Učlanitelj: Ana Bahun, 098/1318888

ČLANARINA:

      1. Članarina za seniore(plava) – zaposlene i nezaposlene osobe iznosi )      11,00 €/godišnje   

      2. Članarina za umirovljenike (crvena) iznosi 7,00 €/godišnje   

      3. Članarina za mladež (zelena) – djeca, učenici,studenti ,iznosi 6,00 €/godišnje   

      4. Upisnina za seniore i umirovljenike iznosi 3,00 €

 Djeca i studenti u 2023. godini uplaćuju 4 €  od 1.09. do 31.12.2023. Članovi koji su imali prekid u plaćanju članarine kod ponovnog učlanjenja tretiraju se kao i novi članovi uz ispunjenje Članskog kartona i Privole. Od prikupljene članarine 2,60 € za djecu, stidente i umirovljenike i 4,60 € za seniore ide Hrvatskom planinarskom savezu za potrebe osiguranja članova, održavanje planinarskih objekata i rad komisija saveza.

 

 

Zahvaljujemo na zainteresiranosti za učlanjenje u naše Društvo i želimo Vam da uz našu pomoć proširite vidike i obogatite svoj život!!

Za svaku informaciju stojimo Vam na raspolaganju, a Vaše cijenjene upite šaljite na e-mail hpdmiv@gmail.com ili na FB fan page www.facebook.com/hpdmiv.varazdin

Tajništvo i Informativna sekcija HPD “MIV” Varaždin