NOVI IZLETNOVI IZLET

Nedjelja | 22.05.2022

VELIKA RADUHA (2062m), 22.05.2022.

HPD MIV VARAŽDIN
VISOKOGORSKA SEKCIJA

VELIKA RADUHA (2062m), 22.05.2022.
KAMNIŠKO SAVINJSKE ALPE, Slovenija

 

PLAN PUTA: Polazak u 6h, s parkirališta kod varaždinskog groblja. Ide se osobnim automobilima.
Vožnja do polazišne toče, kmetija Radušnik (1040m) u Sloveniji, cca 3 h vožnje, s jednim stajanjem.
Polazak na turu oko 9h, prema koči na Loki (1534m), cca 1,5h uspona. Nakon kraće pauze krećemo prema vrhu Velika Raduha (2062m), još cca 2h uspona. Planirani silazak do polazišne točke je je cca 2,5 h. Planirano ukupno trajanje ture cca 5-6 sati. Povratak u Varaždin između 19 I 20 sati.
Vodiči zadržava pravo promjene, odnosno nadopune/izmjene plana izleta u skladu s uvjetima na terenu.
OPREMA: Standardna planinarska oprema prilagođena vremenskim uvjetima (gojzerice, štapovi, slojevita odjeća, rezervna odjeća za presvlačenje, jakna s kapuljačom, zaštita od vjetra, kiše, sunca, snijega, noćna lampa). Ponijeti dovoljno tekućine.
HRANA I PIĆE: Hranu i piće za turu trebate osigurati sami (iz ruksaka). Planinarska koča na Loki je otvorena I dobro opskrbljena jelom I pićem.

Odazivom na izlet, svaki pojedinac potvrđuje da ispunjava zdravstvene i fizičke uvjete za sigurno sudjelovanje na izletu, da pristupa izletu na vlastitu odgovornost, te da će se pridržavati plana izleta, odluka i uputa vodiča.
Svaki sudionik izleta mora imati uplaćenu članarinu za tekuću godinu. Obavezno ponijeti sa sobom planinarsku iskaznicu, osobnu iskaznicu ili putovnicu.

SVOJE SMEĆE UVIJEK NOSITE U DOLINU !

Vodič izleta:
Tanja Potrebica: tanja.potrebica@gmail.com; 098-646-815

 PRIJAVA – OVDJE!

PREGLED PRIJAVA OVDJE!

 PDF programa možete preuzeti – OVDJE!