ODRŽANI IZLETODRŽANI IZLET

Petak | 22.06.2018

NP KORNATI I KRKA

POLAZAK: 22.06.2018.(petak) u 00,00 sati (ponoć) ispred hotela “Turist” Varaždin

PROGRAM IZLETA

RELACIJA PUTOVANJA:  Varaždin – Zagreb – Zadar – Skradin.

 

DAN I.   22.06.2018. PETAK

Dolaskom u Skradin u NP Krka smještamo se u hostel Loda (centar grada) gdje se boravi 3 noćenja sa polupansionom (doručak – večera).

Nakon smještaja posjeta NP Krka (busom, brodom i pješice). Večera i noćenje.

 

DAN II.   23.06.2018. SUBOTA

Nakon doručka odlazimo do Murtera gdje u 9.00 sati krećemo sa brodom “Otac Božidar” put NP Kornati. Usput ćemo stati u lučici Kravljačica radi uspona na vrh Metlina, 237 mnv., najviši vrh otoka Kornata. Na brodu je osiguran ručak i piće. Arhipelag Kornati broji 152 otoka od kojih je 89 u nacionalnom parku. Nakon obilaska i kupanja vraćamo se u Murter oko 18.00 sati. Večera i noćenje u Skradinu.

 

DAN III.   24.06.2018. NEDJELJA

Nakon doručka odlazimo u grad Šibenik. Upoznat ćemo kulturne znamenitosti grada, crkvu Sv. Jakova, Gradsku vijećnicu, tvrđavu Sv. Mihovila. Proći ćemo Šibenskom šetnicom kroz kanal Sv. Ante (4,5 km) do tvrđave Sv. Nikole. Postoji mogućnost (individualna) sa brodom proći šibenske otoke Zlarin i Prvić. Povratak na večeru i noćenje u Skradin.

 

DAN IV.     25.06.2018. PONEDJELJAK

Nakon doručka pakiramo stvari te Jadranskom magistralom uz obalu odlazimo prema Pirovcu, Biograd na moru. Usput se posjećuje Park prirode “Vransko jezero” te Filip Jakov. U 18.00 napuštamo obalu i vraćamo se Dalmatinom do Varaždina, gdje dolazimo oko pola noći.

 

OPREMA:   Standardna planinarska oprema za planinarenje –obavezne planinarske cipele

zaštita od sunca-kiše,štapovi,kao i oprema za plažu.

 

CIJENA IZLETA:         Članovi društva                 880,00

                               Aktivisti                            800,00

 

CIJENA IZLETA UKLJUČUJE: TROŠKOVE PRIJEVOZA AUTOBUSOM, 3 NOĆENJA S POLUPANSIONOM, VOŽNJA BRODOM SA RUČKOM I ULAZNICE U NP KRKA I KORNATI.

MOGUĆE UPLATE U 3 RATE (ožujak, travanj i svibanj) PRVA AKONTACIJA KOD UPISA U IZNOSU 200,00 KUNA DO KRAJA OŽUJKA

 

Vodići zadržavaju pravo promjene i nadopune izleta u skladu sa uvjetima na terenu. Odazivom na izlet svaki planinar potvrđuje da ispunjava zdravstvene i fizičke uvjete za sigurno sudjelovanje na izletu, da na izlet pristupa na vlastitu odgovornost te da će se pridržavati plana izleta, odluka i uputa vođe puta.

PDF programa možete preuzeti OVDJE.