VAŽNA OBAVIJEST:

VAŽNA OBAVIJEST:

HPD MIV VARAŽDIN
Održana sjednica Upravnog odbora

Na sjednici UO HPD MIV Varaždin održanoj jučer 20.05. donijete su smjernice za nastavak aktivnosti u sadašnjim uvjetima.

1. Planinarska kuća “M.Hirtz” u Jablancu, kojim upravlja naše Društvo već 40 godina, započeo je sa radom. Domari su Renata Cestar i Damir Hrastić. Održana je prva radna akcija na uređenju kuće za sezonu a idući tjedan ide ekipa markacista na uređenje planinarskih staza na Velebit, Zavrtanicu i okolnih drugih staza i šetnica. Ukinuta je fiksna linija pa se rezervacije i kontakti vrše na mobitel gospodarske komisije 099/6390170 i mobitel u domu 091/5505593.

2. Izleti koji su predviđeni autobusom odgađaju se tako dugo dok se ne stvore uvjeti za normalan prijevoz ili će se organizirati ukoliko se isplati ići pod sadašnjim uvjetima ili ukoliko se izlet može organizirati sa prijevozom automobilima a o čemu odlučuje vođa puta pa svi koji ste zainteresirani za izlete po planu za 2020. godinu obratite se navedenim vodičima. Isto tako za povratak akontacije za izlete koji su do sada otkazani morate se obratiti vodičima.

3. Za izlete sekcije “Svaki tjedan – izlet jedan” svake nedjelje i praznikom okupljanje zainteresiranih je kod hotela “Turist” do 9.00 sati, kada će se izvršiti raspored po destinacijama ovisno o dužini i težini hodanja. Prijevoz je automobilima s time da se članovima koji nemaju automobil preporuča unaprijed naći vozača koji će ih voziti.

4. Proslava 40. obljetnice Društva, koja se trebala održati 31.05. u Varaždinskim Toplicama uz organizaciju i Sleta planinara MS ZPP-a odgađa se za sada za kraj 8. mjeseca za vrijeme varaždinskog Špancirfesta ukoliko će se do tada stvoriti uvjeti za održavanje masovnijih susreta.

5. Sastanci članova srijedom u Trakošćanskoj ulici 24 od 18.00 do 20.00 sati započinju u srijedu 27.05. ali samo za potrebe obnove članarine, učlanjenja, informacija i uz higijenske uvijete i bez zadržavanja. Neće biti uobičajenih izvješća i prikazivanja video projekcija. U vezi izleta morate se javljati direktno vodičima na mobitele ili mail adrese navedene u programima izleta.

6. Svi članovi koji imaju mail adrese primite će informativni list za mjesec lipanj danas ili sutra a koji nemaju moći će list dobiti srijedom na sastancima.

Uživajte u ljepotama naši planina i druženjima na stazama i izletištima!!!