Godišnja Skupština 2015.

Poštovani članovi!

Pozivamo Vas na redovnu i izbornu godišnju Skupštinu HPD “MIV” Varaždin koja se održava u duhu novog Zakona o udrugama, 35. obljetnice rada Društva i dobivenog priznanja HPS-a za najbolju udrugu u 2014. godini od 333 koliko ih ima.

Izborna Skupština održava se već nakon dvije godine radi formalnosti oko upisa promjena u registar udruga, što nam omogućuje da se odmah realiziraju i promjene predložene u novom Statutu udruge.

Za Skupštinu se predlaže potvrđivanje članova Upravnog odbora, Nadzornog Odbora i Suda časti uz kooptiranja koja su bila u protekle dvije godine te uz mogućnost izbora novih članova.

Prijedlog Statuta koji je na linku još će utvrditi izabrana Komisija (od strane UO-a) a Vi također možete doprinijeti svojim prijedlozima u utvrđivanju konačnog prijedloga Statuta za Skupštinu (prijedloge s izmjenama šaljite na e-mail Društva s predmetom “promjena Statuta”).

Uz poziv za Skupštinu na linku je  Izvješće o radu, Planovi za 2015. godinu te Financijsko izvješće i plan.

Uz informativni list za mjesec travanj u ponedjeljak, 16.03. primiti će te na mailove a i ovdje ćemo staviti linkove za ostale važne materijale za Skupštinu.

Molimo Vas da se na vrijeme (do srijede, 18.03.) prijavite za dolazak na Skupštinu uz upozorenje da je uvjet uplaćena članarina za 2015. godinu a za troškove večere i druženja sakuplja se dobrovoljni prilog.

Ovih dana prošli smo broj od 1000 članova a za ovu godinu članarinu je do sada obnovilo gotovo 600 članova.

Učlanjeno je 178 novih članova među kojima je pedesetak djece osnovnih škola i vrtića, pa im i ovom prilikom zahvaljujemo i želimo mnogo lijepih druženja u planinama.

Srdačan pozdrav!

Tajništvo HPD MIV Varaždin

Linkovi na dokumente koji su potrebni za neometano funkcionirane godišnje Skupštine koji su nedostajali

Poziv za godišnju Skupštinu 20. ožujka 2015. g. u 17 sati

Poziv na 20. sjednicu UO-a 20. ožujka 2015. g u 16 sati

Poslovnik o radu Skupštine

Prijedlog novog Prijedloga Statuta Društva

 

Poziv-na-godisnju-Skupstinu-2015

 

Slike sa godišnje Skupštine možete pogledati na linku…