28. PLANINARSKA NOĆ – IZVJEŠĆE

Prva akcija HPD “MIV” ove godine, posvećena 35. obljetnici Društva te u znaku dodjele priznanja HPS-a za najbolju udrugu u 2014. godini, 28. Planinarska noć MIV-a, održana je u subotu 31. siječnja, u hotelu „Turist“.

Odazvalo se 207 članova i gostiju.

Među gostima bili su potpredsjednik HPS-a i predsjednik HPD „Željezničar“ iz Gospića Čanić Tomislav sa još dva člana društva, 5 članova PD „Izvor“ iz Kalinja te sponzori „Vincek“ i „Galileo“, slastičarnica „Šešet“i predstavnik ugostiteljstva „4M“.

Pozdravnim riječima priredbu je otvorio predsjednik Društva Hranislav Skenderović, koji je zatim sa suprugom otvorio i prvi ples.

Već dvadeset i jednu godinu, jedan od vodećih varaždinskih muzičkih sastava „Dileme“ uz solisticu Valentinu Geci, i ovaj puta oduševili su i zabavili sudionike svojom glazbom i pjevanjem.

Na početku programa svi sudionici odgovarali su na pismena pitanja u Kvizu znanja. Imali su tri pitanja sa tri moguća odgovora. Izvučena su tri točna odgovora a glavnu nagradu, čeonu lampu dobio je Rudolf Flegar.

U igri spretnosti „Piramida od čaša“ sudjelovala su dva natjecatelja. Pobijedila je Vrbanec Elena.

Zahvaljujući pomoći 68 sponzora, na čelu sa Metaskom industrijom Varaždin, te 42 člana društva i 28 obitelji, podijeljene su mnogobrojne nagrade i zgodici u tomboli.

Podijeljeno je i 10. nagrada izvlačenjem ulaznica, a Planinarsku tortu – panj, pravo remek djelo slastičarnice Šešet, dobila je Blaženka Turkalj, koja ju je odmah podijelila sa svim sladokuscima.

Glavnu nagradu tombole, parkovsku klupu MIV-a, dobila je Šešet Marija, a drugu nagradu Jogi madrac „Bernarde“ iz Pušćina, Dragutin Sajko.

Glavnu nagradu na izvlačenju ulaznica, kotlić poduzeća MIV, dobila je Marina Plantak.

Odigrana je i igra za djecu s balonima a plišanog medu dobila je Barbara Bajsić.

Ženski žiri od tri člana izabrao je Nikolu Mikulčića za mistera planinarske noći a Tomicu Marinkovića i Slavko Melnjak za pratitelje.

Povodom 35. obljetnice HPD “MIV” Varaždin, pomoću ulaznica, izvučeno je sedam nagrada proizvoda pekarnica „Varaždinke“, „Banfice“ i „Trnovec“, pletenice u obliku slova HPD MIV i pletenica sa brojem 35.

Priredbu su popratili mediji Varaždinskog vjesnika i Regionalnog lista.

Priredba, koju je vodio Milan Turkalj uz asistenciju Zlate Marinković potrajala je do ranih jutarnjih sati (3:00).

U 7Plus Regionalnom tjedniku objavljena je reportaža sa naše planinarske noći. Više na webu 7Plus Regionalno tjednika

Pročitajte reportažu i klikom na donju sliku

24 regionalni tjednik

Slike sudionika planinarske noći MIV-a

Slikao: Milan Turkalj

« 1 of 2 »

Slikao: Đorđe Grković

Slikala: Dragica Dražić

« 1 of 2 »

Slikala: Mira Benkus

« 1 of 2 »